Kaminer

KALON HUS MAKERI

KALON har vald olika levernatörer för sina värmekällor.

 

Det tyska företaget WAMSLER har sedan 1875 utvecklat sina VEDSPISAR och uppnåt det vi söker: innovation och tradition isamband med bra formgivning. Deras sortimentet är raffinerat och består av vedspisar med innovativa funktioner. Wamslers vedspisar uppfyller med råge moderna miljökrav på en vedspis.

 

Det finska företaget KOTA har snart tillverkat BASTUGNAR i ett halvt sekel och bevarat och utvecklat den

finska bastutraditionen med sin förstklassiga hållbarhet och sina sköna bastubad. Kota Luosto som är avsedd för en flitig bastubadare värms upp mycket snabbt med en förhållandevis liten vedmängd.

 

Bastuugn

Vedspis

KOTO "LUOSTO"

 

Förutom mycket bra hållbarhet och badkastningsegenskaper har Kota Luosto bastuugnen ställbara fötter och en stor glaslucka av gjutjärn med ett kraftigt handtag.

Tack vare sin runda form är bastuugnen mycket hållbar. Den stiliga svarta emaljbeläggningen är lätt att hålla ren. Glasluckan skapar stämning och gör det enkelt att hålla brasan jämnt brinnande.

 

WAMSLER K60

 

Wamsler K60 är en vedspis som följer den senaste trenden bland vedspisar med eldstaden ovanför ugnen. Hög effekt i en produkt av yppersta kvalitet, med professionell känsla och stilsäkerhet.

Wamsler K60 och följer inte bara dagens miljönormer men även morgondagens. Detta är en "Rolls" bland vedspisar och kronan bland Wamsler vedspisar.

 

*JA, miljökraven uppfyllda!

Denna spis uppfyller kraven på utsläpp och verkningsgrad enligt Boverkets gällande byggregler. C0-utsläpp 13% O2 (krav ≤ 0,30%): 0,10%

Bastuaggregat

elektrisk

HUUM BASTUAGGREGAT

 

Huums bastuaggregat kombinerar nyskapande design med innovativa lösningar för styrning av aggregatet.

Varje aggregat från Huum andas och utstrålar äkta skandinavisk design och deras första aggregat Drop – Droppen – är inspirerat av den renaste formen i naturen – en vattendroppe. Och varje droppe vatten som landar på stenarna kommer att ge dig den perfekta ångan. Droppen vann Reddot Award 2015.

Det är stenarna som ger dess unika utseende och tack vare stenmängden så får du alltid en härlig värme och mjuk ånga varje gång du häller vatten över de heta stenarna. Bastuaggregaten från Huum är

verkligen en riktigt pärla i varje basturum!

Huums bastuaggregat passar den moderna bastun, de erbjuder styrning via din smartphone genom deras egna app som du enkelt laddar ner. Du kan med appen starta, stänga av bastun och se hur varm den är. Du kan även sköta styrningen genom deras lokala manöverpanel, båda är enkla att använda och du väljer den som passar dig och dina behov bäst. 

NYHETER

 

Nu finns hela kalonFOODmakeri sortiment hos

WISBY OST, Wallersplats 4, Visby.

www.wisbyost.se


 

KONTAKT

 

KALON MAKERI

Follingbo, Slättflishage 429b

62191 VISBY

mejl: info@kalon.nu

mobil. 070-3227416

Copyright @ All Rights Reserved